Verhalen van vroeger geven betekenis aan het leven van nu en inspireren voor morgen.
Elk verhaal is de oorsprong voor een nieuw verhaal.
Het verhaal van Zwolle is niet één verhaal.
Het zijn allemaal verhalen.

Ons verhaal
Jouw verhaal
Allemaal Zwolle

Met meer dan 126.148 inwoners kan het niet zo zijn dat het verhaal van Zwolle maar één verhaal is. Iedereen heeft een eigen verhaal. Dat is waar Allemaal Zwolle voor staat. Wij willen jou graag, in samenwerking met andere instellingen en organisaties, de geschiedenis van Zwolle laten zien én laten beleven op verschillende locaties in de stad. Dit doen wij door tentoonstellingen, lezingen, rondleidingen en andere activiteiten te organiseren.

Doelstelling
Stichting Allemaal Zwolle heeft de opdracht gekregen om op eigentijdse, veelzijdige en aansprekende wijze het historische verhaal van de stad Zwolle in leven te houden, waardoor de historische ontwikkeling van de Stad Zwolle wordt begrepen en het verband met de hedendaagse maatschappelijke ontwikkelingen beter wordt gelegd. Deze opdracht geven zij vorm en inhoud door middel van het concept ANNO. Binnen ANNO vormt de opdracht van Allemaal Zwolle het kader waarbinnen het concept wordt vormgegeven.

Het team achter Allemaal Zwolle
Allemaal Zwolle is een klein team met grote samenwerkingen en werkt onder toezicht van een Raad van Toezicht.

De Raad van Toezicht wordt gevormd door:
Han de Carpentier Wolf, voorzitter
Jaap de Jong, lid
Marlies Pruim, lid
Tanja Geurtse, lid

Het team wordt gevormd door:
Directeur-bestuurder: Germa Greving
Programmeur: Edwin Burgman
Social media specialist: Celyna Keates
Vrijwilligerscoördinator: Roni Katz
Educatief bouwer: Bernadet van der Veen
Coördinator publiekszaken: Peter Hoiting
Communicatieadviseur: Alyssa Demkes

Gegevens
Kvk: 70015082
BTW nummer: NL8581.04.295B01
RSIN: 858104295

Beloningsbeleid
Bestuur:
De directeur-bestuurder van Stichting Allemaal Zwolle wordt beloond volgens de CAO Museum. De functie wordt gewaardeerd binnen schaal 13.

Raad van Toezicht:
De Raad van Toezicht van Stichting Allemaal Zwolle ontvangt een vacatievergoeding voor hun werkzaamheden als toezichthouder. De hoogte van deze vacatievergoeding is € 1.800 netto per lid per jaar.

Medewerkers:
Medewerkers van Stichting Allemaal Zwolle worden beloond volgens de CAO Museum. De functiegroepen zijn door het bestuur bepaald op basis van taken en verantwoordelijkheden.

Stagiaires en vrijwilligers:
Stagiaires krijgen een stagevergoeding gebaseerd op de CAO Museum. De hoogte van de vergoeding zal afhankelijk zijn van het aantal dagen dat een stagiaire stageloopt bij Stichting Allemaal Zwolle. Vrijwilligers kunnen geen aanspraak maken op een vrijwilligersvergoeding.

Jaarverslagen
Jaarverslag 2021 Stichting Allemaal Zwolle

Beleidsplan
Beleidsplan van Stichting Allemaal Zwolle, ANNO. 

Heb je een vraag, opmerking of tip voor ons? Neem dan contact met ons op.

De beelden op deze website komen uit de collectie van Collectie Overijssel tenzij anders vermeld. Lees meer over de Cookies die wij gebruiken op onze website en onze Privacyverklaring.