ANNO opent…

ANNO vertelt de verhalen van Zwolle. Museum, archeologie, bouwhistorie, monumenten en archief komen straks samen op één plek onder één naam. Op 12 mei 2022 opent ANNO aan de Melkmarkt 41 in Zwolle. Tot die tijd wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het nieuwe museum.

Je kunt straks de verhalen van Anna Maria Jennaert, Gesina ter Borch en Zweder van Voorst meemaken. Want wist je dat zij, net als Berendina Stoel, Thomas a Kempis, de poortwachter en de torenwachter veel voor de geschiedenis van de stad Zwolle betekend hebben?

In het Drostenhuis vertelt ANNO de verhalen van Zwolle aan de hand van deze en meer Zwolse personages. Dit museale gedeelte van het museum is tijdens de feestelijke openingsmaand van 13 tot en met 12 juni 2022 gratis toegankelijk voor iedereen.

Exclusieve opening op 12 mei (aanmelden verplicht)
Maar wil jij bij de exclusieve opening op donderdag 12 mei aanwezig zijn? Bestel dan snel je gratis toegangsticket via info@anno.nl. Vermeld in de onderwerpregel ‘aanmelding ANNO opent’ en wees er snel bij, want er is nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Wat kan je verwachten op 12 mei? Een feestelijk programma met Zwolse hapjes, een drankje en muziek. Laat je verrassen en kom meer te weten over ANNO. Het programma start om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Terug naar het overzicht